Woede Workshop

In deze workshop ga je meer ontdekken over wat boosheid is, hoe het voelt in je lichaam en leren we je hoe je op een veilige manier deze boosheid kunt uiten.
Boosheid is een hele krachtige emotie waar veel mensen moeite mee hebben. De meeste mensen onderdrukken deze emotie, omdat ze niet weten hoe ze er mee om kunnen gaan, of het komt er als een enorme explosie uit. In beide gevallen niet prettig en bovendien ongezond. Hoe zou het zijn als je een dag in een veilige omgeving jouw boosheid kunt uiten zodat jouw ballonnetje weer leeg is?

Wil je ook echt ruimte geven aan je boosheid?

Opbouw van de dag

Wij bouwen de dag rustig op en zorgen voor veiligheid van iedereen in de groep. We gaan aan de slag met verschillende technieken, zoals meditatie, lichaamswerk, mindfullness, creativiteit.

Iedereen is welkom, of je nog erg vastzit in je woede, woede erg explosief uit, zelfs als je bang bent voor woede, juist dan nodigen we je uit op deze dag.

Ervaar je na deze dag nog heftige emoties en heb je daar nog hulp bij nodig, dan kun je natuurlijk ook nog hulp van ons krijgen. We zullen een paar dagen na de workshop nog contact opnemen met je en kijken dan waar jou behoefte nog evt ligt en of we wellicht nog iets voor je kunnen doen. Want we realiseren ons dat deze dag een hoop in beweging kan zetten.

Wie zijn we?

Inge Hofman, moeder van 2 pubers, trainer en HSP coach. Al 10 jaar werkzaam in haar eigen praktijk Balancing. Hier heeft ze zeer regelmatig te maken met hoogsensitieve cliënten die ook veel vastlopen in woede. Zelf is ze lang bang geweest voor haar eigen boosheid, maar sinds Be the Change, heeft ze daar een tool voor gekregen die haar heeft bevrijd. Deze tool zullen we ook gebruiken deze dag.

Daniël Hofman, vader van 2 pubers, bedrijfstrainer, weet veel over stress, geeft massages binnen de praktijk, bruine band jiu jitsu.
Beide zijn zeer sensitief en kunnen daardoor goed het groepsproces en individuele processen in de gaten houden, ze hebben beide al veel innerlijk werk gedaan en willen heel graag anderen helpen.

Praktische informatie

Datum : er is nog geen nieuwe datum, voor info of aanvraag stuur even een mailtje

Tijd: 10.00-17.00, mogelijk uitloop tot 17.30
Locatie: Subudhuis, Spoorlaan 4, 2908 BG Capelle aan den IJssel
Afstand vanaf snelweg A20: 5 minuten.
Treinstation Capelle Schollevaar op 5 minuten loopafstand.
Graag zelf een lunch meenemen, wij zorgen voor koffie en thee en iets lekkers.
Trek makkelijk zittende kleding aan, het liefst in laagjes. Want werken met emoties kan voor temperatuursverschillen zorgen.
Kosten: €80,- 
Koop je tickets via onze webshop

Max groepsgrootte 15 personen.
Wil je je opgeven voor deze workshop stuur dan een mail naar info@balancingpraktijk.nl

Ervaringen van deelnemers

"de woedeworkshop, een veilige setting waarbinnen er met warmte en respect voor ieders grenzen en verhalen ruimte wordt gecreëerd om te ervaren en te uiten wat er onder de woede zit"

Joska van den Broecke

Geef een reactie