Lezingen over HSP

Afwijzingsgevoeligheid

Hoogsensitieve mensen leven vaak buitenstebinnen, gericht met de aandacht op de grond van de ander. Ze zijn onbewust vaak bezig met wat anderen van hen vinden. Het kan zijn dat je door (traumatische) ervaringen hebt geleerd dat jij niet oké bent. Ergens zit dan de innerlijke overtuiging Jij vindt mij niet oké =afwijzing.
Om dit hele heftige gevoel van afwijzing niet meer te voelen, ben je je gaan aanpassen, werk je hard om maar te bewijzen dat jij het kan, ben jij een pleaser.
 Alles om de ander maar te overtuigen dat je wel goed bent zoals je bent. 
Herken jij dit bij jezelf en wil je hier meer over weten? Heb jij het gevoel dat je omgeving je niet begrijpt? En wil je graag meer inzicht in jouw patronen en ervaringen delen met anderen?
Ik neem je graag mee op ontdekkingsreis in deze interactieve lezing.

Welke onderwerpen komen aan bod?

Als ervaringsdeskundige op dit gebied weet ik heel erg goed welke impact dit op het dagelijks leven kan hebben. En hoeveel energie het kost om altijd maar met je aandacht bij anderen te zijn.
In deze lezing deel ik graag mijn persoonlijke ervaringen op een luchtige wijze met je. Ook neem ik je mee in de theorie over dit toch best wat gevoelige onderwerp, zodat je jezelf en de ander beter gaat begrijpen. Delen is helen en dus is er ook gelegenheid om interactief met elkaar aan de slag te gaan en is er ruimte om al jouw vragen te stellen.

Herken jij jezelf hierin en wil jij:

Dan gaat deze lezing je zeker inzichten, begrip en (h)erkenning opleveren. Zodat je de eerste stappen kunt maken naar meer zelfvertrouwen en leven op eigen grond.

Datum: 25-11-2021
Investering : €25,- pp. Kom je samen dan betaal je totaal €45,-. Inclusief koffie/ thee en wat lekkers
Tijd: 19.30-21.30
Locatie: Licht op Verbinding 

Schinkelse baan 6 Capelle aan den IJssel. Klik hier naast voor de routebeschrijving.
Je kunt voor de deur gratis parkeren.