Lezingen over HSP

Altijd al meer willen weten over HSP, wat het wel en vooral niet is? Ik geef lezingen en interactieve workshops, waarbij ik soms ook samenwerk met andere collega’s. De lezing is op maat te maken en geschikt voor scholen, particulieren en voor in het bedrijfsleven.

Ik merk dat er soms ondanks de mooie aandacht voor hoogggevoeligheid in de media, nog weinig bekend is wat HSP nu precies is. Hoe je het kan herkennen bij leerlingen op basis-en -middelbaren scholen of je werknemers en collega’s. Ik geef in deze lezing een kijkje in de wereld van hooggevoeligheid. Omdat ik geloof dat door meer herkenning, er meer begrip zal komen voor mensen die gevoelig zijn. Daardoor kunnen mensen beter begeleid worden en de positieve kanten van hun gevoeligheid leren ontdekken en daar heeft iedereen uiteindelijke baat bij. Want bijv een werknemer die beter met zijn HSP kan omgaan kan juist een enorme aanwinst zijn voor het bedrijf. En de docent die weet heeft van HSP kan zijn leerlingen ook beter ondersteunen. Het is mijn missie om HSP meer op de kaart te krijgen,te laten zien dat het juist iets heel moois is en dat je het kan inzetten als kracht!

Daarnaast is het mogelijk om begeleidingen op maat aan te bieden op locatie, voor werknemers en scholieren. Ik kom graag eens vrijblijvend bij jullie langs! Vraag naar de mogelijkheden.