Online training Van Last naar Kracht

Sensitiviteit als kracht!

Je weet misschien pas sinds kort dat je hoogsensitief bent of eigenlijk weet je het stiekem al langer maar heb je altijd gedacht dat er niks te doen is aan de dingen waar je last van hebt. Dan is de online training van Last naar Kracht iets voor jou!

De training volg je geheel in je eigen omgeving, tijd en tempo en dat is wel zo prettig, zo kan je alles nog eens rustig terugkijken. Wat krijg je ?

  • De training bestaat uit 10 modules, 
  • Iedere module heeft een werkboek met waardevolle informatie en oefeningen, in totaal zijn het 100 pagina’s.
  • Je krijgt ongeveer 5 uur aan video’s.
  • Toegang tot de besloten Facebookgroep. Het is namelijk heel fijn om met gelijkgestemden ook tips en ervaringen uit te wisselen en elkaar zo te ondersteunen. Ook kun je hier je vragen stellen of inzichten delen die je tegenkomt tijdens het doen van de training.
  • Een jaar toegang tot al het materiaal via de aparte online leeromgeving www.lichtopverbinding.nl

Voor wie is deze training?

Moeite met grenzen aangeven
Je hebt moeite met nee zeggen tegen een ander en je gaat regelmatig over je grenzen en dit merk je pas achteraf.

Overprikkeld
Je bent snel overprikkeld en weet nog niet precies welke prikkels daar voor zorgen of wat je dan kunt doen

Je bent gevoelig voor de mening van een ander
Onbewust ben je altijd bezig met wat anderen van jou vinden, hierdoor ga je snel pleasen, ben je perfectionistisch, werk je hard of vermijd je sociale situaties.

Moeten
Je ervaart heel veel moeten in het dagelijks leven en dat geeft een gespannen gevoel, wat je ook fysiek in je lichaam kunt voelen, zoals hoofdpijn, last van je nek en schouders.

Gedachten
Je hoofd is vol met alle gedachten en je kunt de stroom aan gedachten niet stoppen.

Overnemen emoties van anderen
Je merkt dat je na contact met anderen moe, leeg, geïrriteerd bent, onbewust heb je de emoties van anderen overgenomen

Hoe zou het voor je zijn als dit kunt doorbreken?

Deze online training kan jou hier heel goed bij helpen. Het neemt je stap voor stap mee, het geeft je inzichten in je eigen handelen en je leert oude patronen te vervangen door nieuwe. In je eigen tijd en tempo ga je door de stof heen, wat wel zo fijn is en je kunt alles nog een keer opnieuw kunt bekijken om het nog verder te integreren. Zo kan je jouw sensitiviteit steeds meer gaan zien en ervaren als kracht in het dagelijks leven.

Wat leer je in deze training?

Wil je liever wat extra aandacht en begeleiding? Wil je een traject helemaal toegespitst op wat jij nodig hebt? En wil jij ook aan de slag met je fysieke gezondheid? Dan adviseer ik je het 6 maanden individuele traject van Krachtig Sensitief. We werken dan 6 maanden intensief samen op verschillende gebieden die jij nodig hebt.

Ervaringen van anderen

Ik ben kwetsbaar en afwijzingsgevoelig en heb daar last van. Ik heb veel gehad aan de praktische aanwijzingen van Inge. Het belangrijkste wat ik geleerd heb: blijf op je eigen grond. Vraag je af: wat wil ik? En ook: ik zie mijn kwetsbaarheid niet langer als last, maar voel de kracht!
Conny
Cliënt Krachtig Sensitief Traject
Ik heb verschillende soorten therapie gehad die mijn vooral lichamelijk hielpen, maar niks hielp echt. Van de psycholoog MOEST ik zoveel en als HSP-ers zet je dan toch je hakken in het zand. Mijn moeder kwam met Balancing en vond dat ik dat maar moest proberen. “je bent nu nog jong en het zal je vast helpen”. Het klikte meteen tussen Inge en mij. Inge had soms wat gepland maar ze voelde elke sessie precies aan wat ik nodig had. Ik voel me nu meer mezelf en heb meer vertrouwen in wat ik doe en kan. Ook kan ik mijn energie en aandacht beter verdelen over de dag. Ik ben Balancing erg dankbaar!
Marieke Kofflard
Cliënt Krachtig Sensitief Traject
Ik ben aan dit traject begonnen om erachter te komen wat HSP/HSS is, wat het is om hiermee te leven en hoe ik hiermee om kan gaan. Voor het traject ben ik erachter gekomen dat ik een HSP/HSS, maar nooit geweten dat mij dit eerst zo in de weg zat. Het grootste inzicht dat ik heb gekregen is het ombuigen van mijn HSP/HSS kant van Last naar Kracht. Ik heb geleerd om er beter mee om te gaan het te accepteren dat het zo is en merk dat ik meer verbinding met mezelf hierdoor voel Ben ik in gaan zien in welk werk ik echt zingeving ervaar en ben ik nu concreet een pad aan het maken om hier mijn baan van te maken. Ervaar de schoonheid van het zijn van HSP/HSS en zijn de lasten verminderd. 'En kies ik tegenwoordig echt voor mezelf en niet voor iemand anders'.
Michael Vermeer
Cliënt Krachtig Sensitief Traject