• Als je ’s morgens wakker wordt gaat je hoofd direct aan, de ene na de andere gedachte komen voorbij. De grote hoeveelheid aan gedachten die maar niet stoppen, maken je moe en zorgen voor minder concentratie.
 • Je voelt je al langere tijd moe en je ervaart stress door onder-en/of overprikkeling. Je vindt dingen snel saai, bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. De balans vinden tussen rust en activiteit vind je nog lastig. Soms voel je je ineens lamlendig en vraag je jezelf nu af of je teveel hebt gedaan of te weinig?
 • Je bent een groot deel van de dag onbewust bezig met het denken, doen en voelen van anderen en wat ze van jou vinden. Je hebt lange voelsprieten ontwikkeld voor non-verbale reacties, daardoor pik je sneller de emoties en gevoelens van de ander op.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je ervaart elke dag opnieuw weer heel veel moeten. Je bent altijd maar bezig met te zorgen voor anderen, je neemt je taken op je werk heel serieus en je vindt het moeilijk om nee te zeggen tegen anderen. Hierdoor ga je vaak over je grenzen heen.
 • Je hebt het gevoel te blijven hangen in oude patronen en je komt maar niet echt verder zo lijkt het. Er zijn nog onverwerkte gebeurtenissen of trauma’s waardoor je je hoogsensitiviteit als last ervaart.

In het Krachtig Sensitief traject werk ik samen met jou aan het ombuigen van je last van hoogsensitiviteit naar een kracht. Door het intensieve karakter van dit traject maak je grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling.
In 8 maanden leer je jezelf beter te begrijpen en betere Krachtig Sensitieve keuzes te maken. Je staat meer op je eigen grond staat en daardoor ben je minder vatbaar voor de prikkels van buitenaf. Je hebt inzicht in je oude (denk) patronen en overlevingsmechanisme gebaseerd op traumatische ervaringen. Deze kan je vervangen voor nieuwe gezonde gewoontes , zodat je meer energie en zelfvertrouwen hebt. Ook weet je precies wanneer je onder of overprikkeld bent en wat je dan kunt doen. Je hebt meer energie, lichamelijk en mentaal ben je meer in balans.

Dit traject is echt uniek in zijn aanpak door de holistische en trauma-informed benadering. Je werkt niet alleen aan je mindset, het helen van traumatische ervaringen, maar ook aan je fysieke gezondheid. Ik geloof dat een gezond lichaam bijdraagt aan je krachtiger en sterker voelen op alle vlakken in je leven. Veel hoogsensitieve mensen kampen ook al jaren met lichamelijke klachten, ze zijn vaak moe, hebben gespannen spieren, prikkelbare darmen enz. En ze denken dan dat het een uiting is van hun hoogsensitiviteit, maar soms is het gewoon zo dat je naast je HSP ook ergens een onbalans of tekort hebt. Ook kan onderliggende stress of trauma gerelateerde klachten lijken op uiting van hoogsensitief zijn.

Om die reden werk ik samen met Daniël van Vuurvitaal, die gespecialiseerd is in leefstijl, stress, trauma’s en gezonde voeding. In het Krachtig Sensitief traject zit ook een EMB bloedtest met een uitgebreide analyse en rapportage inbegrepen. Een EMB bloedtest geeft je een zeer uitgebreid inzicht in de tekorten en verstoringen in je lichaam. Je kan nog zo hard werken aan mindset en het mentale deel, als je lichaam niet meewerkt behandel je maar één deel. Door ook fysiek te werken voel je je automatisch beter. Een gebalanceerd lijf is de basis voor een rustige geest en omgekeerd. Lees hier alles over de EMB bloedtest.

Wil jij ook aan de slag om op alle fronten weer Krachtig Sensitief te worden en heb je interesse in dit traject? Dan plannen we eerst een kennismakingsgesprek. Want er is niks zo belangrijk als een goed gevoel. In dit gesprek van 30 minuten is er ruimte om vragen te stellen en zal ik wat meer uitleg geven over de inhoud van het traject. Is er een wederzijdse match dan gaan we samen aan de slag!

Ben jij iemand die:

 • al wat coaching achter de rug heeft en nu klaar is voor de volgende stap?
 • graag nieuwe dingen wilt leren
 • gemotiveerd bent om aan jezelf te werken
 • weet dat transformatie pas kan beginnen als je doorzet, ook als het lastig is
 • bereid is om eigen verantwoordelijkheid te nemen
 • nu echte veranderingen in je leven wilt doorvoeren
 • actiegericht is en open staat voor verandering,
 • weet dat transformatie komt van binnenuit en tijd nodig heeft .
 • hbo werk en denk niveau heeft, het tempo en de stof wordt namelijk op die manier aangeboden. Is dit een punt of twijfel je hierover, neem even contact met me op.
 • de waarde inziet van persoonlijke ontwikkeling en in jezelf durft en wilt investeren in tijd, geld en energie?
 • ook fysieke klachten wilt aanpakken en open staat voor tips en adviezen omtrent leefstijl?

Dan ben jij bij mij aan het juiste adres!

Inhoud Krachtig Sensitief traject

 • Intakegesprek, stellen van doelen en uitgebreide hoogsensitiviteitsanalyse
 • 12 individuele sessies
 • Tussen sessies ondersteuning via whatsapp
 • EMB bloedtest, incl uitgebreide analyse en verslag, exclusief evt. aanvullende supplementen
 • Uitgebreid werkboek
 • Levenslange toegang tot de online leeromgeving met oefeningen en waardevolle informatie

€3747,- *

*excl btw voor zakelijk


Hieronder vindt je veel gestelde vragen over de investering en vergoeding van het traject. Veel werkgevers vergoeden coaching in het kader van persoonlijke ontwikkelingsplannen, scholings- of reïntegratietrajecten. Vraag naar de mogelijkheden bij je werkgever.

Via jouw werkgever

Steeds meer mensen krijgen het traject vergoed via hun werkgever en dat is een mooie ontwikkeling

Jouw werkgever heeft er baat bij als jij je beter voelt en meer regie hebt over jezelf en jouw leven.

In veel CAO ’s is het verplicht dat je een opleidingsbudget krijgt. Vraag je werkgever naar het opleidingsbudget.

Je werkgever betaalt €4533,87 voor het traject. De BTW krijgen zij terug van de belastingdienst.

En de kosten kan je werkgever opvoeren als bedrijfskosten, wat weer aftrekbaar is van de inkomenstenbelasting.

In vergelijking met andere zakelijke opleidingen is dit niet een heel hoog bedrag voor een werkgever.

Je krijgt een zakelijke factuur voor je werkgever. Als je wil kan ik geheel vrijblijvend en gratis vooraf een offerte maken voor jouw werkgever met een zakelijke omschrijving. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden of vraag eerst bij mij een offerte aan. En er is vaak meer mogelijk bij je werkgever dan je vooraf denkt!

Als zelfstandig ondernemer of ZZP-er

Voor zelfstandig ondernemers en ZZP-ers zijn de kosten volledig aftrekbaar als zakelijke kosten. Je krijgt een factuur van €3747,- exclusief btw, deze is helemaal aftrekbaar.
En over het resterende bedrag betaal je geen inkomstenbelasting omdat het bedrijfskosten zijn.

Op de factuur wordt het programma omschreven als “Business coaching”. Dus je kunt het makkelijk opvoeren in je boekhouding.

Particulier

Je geeft jezelf een zeer mooie waardevol kado, wat fijn! Voor jou als particulier is de investering van het totale traject €3747,- dit is incl. 21 %. Je kunt dit in maximaal 4 termijnen betalen, daarvoor reken ik op dit moment nog geen extra kosten.

Wil je wel aan de slag maar is 1 op 1 een te grote stap? Ben jij iemand die graag in je eigen tijd en tempo leert, dan raad ik je aan om de online training Van last naar Kracht aan te schaffen.