• Als je ‘s morgens wakker wordt gaat je hoofd direct aan, de ene na de andere gedachte komt voorbij. De grote hoeveelheid aan gedachten die maar niet stoppen, maken je moe en zorgen voor minder concentratie.
 • Er zit meer in jou dan dat eruit komt, het is net of je niet helemaal uit de verf komt. Dat geeft frustratie op je werk en je in privéleven. Je wilt graag je talenten ontdekken en doen wat je energie geeft.
 • Al langere tijd voel je je moe en je ervaart stress in je leven en weet niet waar het vandaan komt.
 • Je vindt dingen snel saai, bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. De balans vinden tussen rust en activiteit vind je nog lastig. Soms voel je je ineens lamlendig en vraag je jezelf nu af of je teveel hebt gedaan of te weinig?
 • Een groot deel van de dag ben je onbewust bezig met het denken, doen en voelen van anderen en wat ze van jou vinden. Je hebt lange voelsprieten ontwikkeld voor non-verbale reacties, daardoor pik je sneller de emoties en gevoelens van de ander op.
 • Je bent kritisch op jezelf en je handelen en twijfelt vaak of je het wel goed hebt gedaan.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je ervaart elke dag opnieuw weer heel veel moeten. Je bent altijd maar bezig met te zorgen voor anderen, je neemt je taken op je werk heel serieus en je vindt het moeilijk om nee te zeggen tegen anderen. Hierdoor ga je vaak over je grenzen heen en ben je vaak overprikkeld.
 • Je hebt het gevoel te blijven hangen in oude patronen en je komt maar niet echt verder zo lijkt het. Er zijn nog (onbewuste) onverwerkte gebeurtenissen of trauma’s waardoor je je hoogsensitiviteit als last ervaart.
 • Je bent vaak op zoek naar nieuwe gevoelservaringen, je bent snel verveeld en na een tijdje ‘ken je het trucje’ wel en dan wil je weer iets nieuws.

Ben je klaar met jezelf tekort doen, al die oude patronen en overtuigingen die jou belemmeren om gelukkig te zijn? Wil jij nu ook eindelijk je talenten ontdekken, wil je meer uit je eigen potentieel halen en meer zelfliefde, rust, acceptatie en energie toelaten in je leven? In dit exclusieve Krachtig Sensitief traject werk ik 1:1 met jou aan het ombuigen van je last naar een kracht. Door het intensieve karakter van dit traject maak je grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling.
Je krijgt deze 8 maanden mijn onverdeelde tijd en aandacht, zodat je jezelf beter leert te begrijpen en betere Krachtig Sensitieve keuzes kunt maken. Ik leer je hoe je het anders kan doen, hoe jij je sensitiviteit zo kunt inzetten dat het weer gaat stromen en jij gaat stralen omdat je meer in balans bent. Dit wordt zichtbaar in je werk, je onderneming en ook thuis.

Transformatie komt van binnenuit

Hoe zou het zijn voor je als je eindelijk minder vatbaar bent voor de prikkels van buitenaf, dat de emoties en meningen van anderen je niet meer zo raken. Dat je jezelf eindelijk begrijpt en kunt handelen naar wat jij nodig hebt. De onrust en stress verdwijnen uit je lichaam en hoofd, omdat je inzicht hebt in je oude (denk) patronen en overlevingsmechanisme. Je kan de (onbewuste) traumatische ervaringen die jou tegenhouden in je groei, transformeren en helen. Weet je hoeveel ruimte, rust en (zelf)vertrouwen er dan in jezelf ontstaat? Daardoor ben je beter in balans en weet je precies wanneer je onder of overprikkeld bent en wat je dan kunt doen. Heb je meer energie en haal je het beste uit jezelf! Dit is ook zichtbaar in jouw werk. Door mijn manier van coachen help ik jou om meer op je eigen grond te staan, je eigen plek in te nemen en dat resulteert in meer energie, plezier, ontspanning, rust, genieten, weten wat jij wilt en daar naar kunnen handelen.

Soms zijn daar kleine of wat grotere veranderingen in je leven voor nodig. Ik ondersteun jou tijdens dit proces zodat jij ook weer een Krachtig Sensitief leven kunt gaan ervaren, thuis, tijdens je werk of met je familie en vrienden. Voel jij ook aan alles dat je het nu anders wilt? Wil jij jezelf ook meer gunnen vanuit een plek van zelfliefde?

Het mooiste wat je kunt worden ben je ZELF!

Eén ding weet je zeker, als je niets doet, verandert er ook niks. Ik heb ook in jouw schoenen gestaan. Jarenlang hoorde ik dat er meer in mij zat dan eruit kwam en dat voelde ik zelf ook, heel frustrerend. Mensen zagen in mij het potentieel wat ik diep had wegstopt. Ik stond al jaren in de overleefstand, maar had dit eigenlijk niet eens door. Ik sleepte mezelf letterlijk door de dag heen, tot het echt niet meer ging en ik chronisch vermoeid werd. Het was het gevolg van continue buitenstebinnen leven, altijd bezig met wat anderen van mij vonden, het niet voelen en daardoor respecteren van mijn grenzen, onverwerkte traumatische ervaringen, tekorten van vitamines en mineralen, hormonen die uit balans waren en dat in combinatie met mijn hoogsensitiviteit waar ik op dat moment nog geen weet van had.

Uiteindelijk heb ik het roer omgegooid, ik wist dit moet anders kunnen. Ik maakte andere gezondere keuzes en leerde in de loop der jaren mezelf op nummer 1 te zetten. De balans herstelde zich en mijn vermoeidheid en stress verdween steeds meer naar de achtergrond. Hierdoor werd eindelijk mijn potentieel weer zichtbaar en voelbaar en ontstond de drive om andere mensen hiermee te kunnen helpen. De kennis over hoogsensitiviteit en trauma-informed care leerde ik ten positieve in te zetten voor mezelf en inmiddels heb ik ook al honderden cliënten mogen begeleiden naar een Krachtiger Sensitief leven. Ik geef je mijn tips, tools en belangrijkste inzichten uit mijn eigen leven, gecombineerd met jarenlange opgedane kennis en ervaring. Zodat jij het allermooiste kunt worden; JEZELF!

Holistische benadering

Dit traject is echt uniek in zijn aanpak door de holistische en trauma-informed benadering. Je werkt niet alleen aan je mindset, het beter begrijpen van je hoogsensitiviteit, het helen van traumatische ervaringen, maar ook aan je fysieke gezondheid. Ik geloof dat een gezond lichaam bijdraagt aan je krachtiger en sterker voelen op alle vlakken in je leven. Lichaam en geest kun je niet los van elkaar zien, ze hebben altijd invloed op elkaar. Veel hoogsensitieve mensen kampen ook al jaren met lichamelijke klachten, ze zijn vaak moe, hebben gespannen spieren, prikkelbare darmen enz. Ze denken dan dat het een uiting is van hun hoogsensitiviteit, maar soms is het gewoon zo dat je naast je HSP ook ergens een onbalans of tekort hebt. Ook kan onderliggende stress of trauma gerelateerde klachten lijken op een uiting van hoogsensitief zijn.

Hoe zou het zijn als je meer energie hebt en je pijnlijke spieren verminderen? Dat je beter je prikkels kunt reguleren omdat je beter slaapt en anders eet? Veel hoogsensitieve mensen hebben snel een wattig hoofd, vol met gedachten en daardoor een verminderde concentratie, wat het werken lastiger maakt. Juist doordat het HSP brein actiever is en alles diepgaand verwerkt, verbruik je ook meer energie en kan je daardoor sneller een tekort krijgen van het rustgevend stofje GABA bijvoorbeeld. Het fijne is dat je jezelf extra kunt ondersteunen door het (tijdelijk) aanvullen hiervan. Mij helpt het om meer helderheid, rust en overzicht in mijn hoofd te behouden. Ik zie sneller en blijvende resultaten van cliënten die ook op leefstijl gebied dingen veranderen. Je lichaam herstelt hierdoor sneller en je kan beter voelen en begrijpen wat je lichaam nodig heeft. Hierdoor krijg je veel meer vertrouwen in je lichaam, werk je met i.p.v. tegen je lichaam.

Om die reden werk ik samen met Daniël van Vuurvitaal, die gespecialiseerd is in leefstijl, stress, trauma’s en gezonde voeding. In het Krachtig Sensitief traject zit ook een EMB bloedtest met een uitgebreide analyse en rapportage inbegrepen. Een EMB bloedtest geeft je een zeer uitgebreid inzicht in de tekorten en verstoringen in je lichaam. Je kan nog zo hard werken aan mindset en het mentale deel, als je lichaam niet meewerkt behandel je maar één deel. Door ook fysiek te werken voel je je automatisch beter. Een gebalanceerd lichaam is de basis voor een rustige geest en omgekeerd. Hij geeft ook de Transformational Cupping sessie, gericht op het loslaten van stress, opgeslagen trauma’s en emoties, afvalstoffen en het verminderen van pijnklachten, dit maakt het een extra waardevolle toevoeging in het traject.

Wil jij ook aan de slag om op alle fronten weer Krachtig Sensitief te worden en heb je interesse in dit traject? Dan plannen we eerst een kennismakingsgesprek. Want er is niks zo belangrijk als een goed gevoel. In dit gesprek van 30 minuten is er ruimte om vragen te stellen en zal ik wat meer uitleg geven over de inhoud van het traject. Is er een wederzijdse match dan gaan we samen aan de slag!

Voor wie is het Krachtig Sensitief traject bedoeld?

Deze 1:1 coaching is zeker niet geschikt voor iedereen. Ik kan je alleen verder helpen als je bereid bent om de stappen te zetten die nodig zijn naar een Krachtig Sensitief leven en je

 • al een tijdje bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en nu klaar bent voor de volgende stap
 • coachbaar bent en open staat om nieuwe dingen te leren
 • gemotiveerd bent om aan jezelf te werken
 • weet dat transformatie pas kan beginnen als je doorzet, ook als het lastig is
 • bereid bent om eigen verantwoordelijkheid te nemen
 • holistisch wilt kijken naar je (fysieke en mentale) klachten en bereid bent om veranderingen door te voeren daar waar nodig, actiegericht bent en open staat voor verandering,
 • wilt ontwikkelen en groeien als persoon, ondernemer, werknemer/werkgever
 • weet dat transformatie komt van binnenuit en tijd nodig heeft 
 • durft te kijken naar jezelf en de onderliggende patronen
 • je leiderschapskwaliteiten wilt ontwikkelen voor je eigen groei, zelfzorg en/of werk
 • in jezelf wilt investeren in tijd, geld en energie. Je ziet in dat een investering in jezelf de beste investering is die je kunt maken

Dan ben jij bij mij aan het juiste adres!

Inhoud Krachtig Sensitief traject

 • Intakegesprek, stellen van doelen en uitgebreide hoogsensitiviteitsanalyse
 • 12 individuele sessies
 • Tussen de sessies onbeperkte ondersteuning via whatsapp
 • EMB bloedtest, incl. uitgebreide analyse en verslag, exclusief evt. aanvullende supplementen (twv €325,-)
 • Sessie Transformational cupping voor het loslaten en afvoeren van stress, afvalstoffen en het verminderen van pijnklachten
 • Uitgebreid werkboek
 • Levenslange toegang tot de online leeromgeving met waardevolle informatie, werkboeken, opdrachten, video’s, templates en tools om tot de beste resultaten te komen (twv 1499,-)

€4747,- *

*excl btw voor zakelijk

Maandelijks heb ik max. 2 plekken beschikbaar.

Lijkt dit traject jou tof, maar voel je aan alles dat je nog meer wilt in je werk en in je privé leven? Wil je een een diep dive maken in persoonlijke groei en heling, dan kan ik altijd een op maat gemaakt traject aanbieden, waarin we een jaar of langer samenwerken aan de doelen die jij stelt.


Hieronder vind je veel gestelde vragen over de investering en vergoeding van het traject. Veel werkgevers vergoeden coaching in het kader van persoonlijke ontwikkelingsplannen, scholings- of reïntegratietrajecten. Vraag naar de mogelijkheden bij je werkgever.

Via jouw werkgever

Steeds meer mensen krijgen het traject vergoed via hun werkgever en dat is een mooie ontwikkeling

Jouw werkgever heeft er baat bij als jij je beter voelt en meer regie hebt over jezelf en jouw leven.

In veel CAO ’s is het verplicht dat je een opleidingsbudget krijgt. Vraag je werkgever naar het opleidingsbudget.

Je werkgever betaalt €5.743,87 voor het traject. De BTW krijgen zij terug van de belastingdienst.

En de kosten kan je werkgever opvoeren als bedrijfskosten, wat weer aftrekbaar is van de inkomenstenbelasting.

In vergelijking met andere zakelijke opleidingen is dit niet een heel hoog bedrag voor een werkgever.

Je krijgt een zakelijke factuur voor je werkgever. Als je wil kan ik geheel vrijblijvend en gratis vooraf een offerte maken voor jouw werkgever met een zakelijke omschrijving. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden of vraag eerst bij mij een offerte aan. En er is vaak meer mogelijk bij je werkgever dan je vooraf denkt!

Als zelfstandig ondernemer of ZZP-er

Voor zelfstandig ondernemers en ZZP-ers zijn de kosten volledig aftrekbaar als zakelijke kosten. Je krijgt een factuur van €4747,- exclusief btw, deze is helemaal aftrekbaar.
En over het resterende bedrag betaal je geen inkomstenbelasting omdat het bedrijfskosten zijn.

Op de factuur wordt het programma omschreven als “Business coaching”. Dus je kunt het makkelijk opvoeren in je boekhouding.

Particulier

Je geeft jezelf een zeer mooie waardevol cadeau, wat fijn! Voor jou als particulier is de investering van het totale traject €4747,- dit is incl. 21 %. Je kunt dit in maximaal 4 termijnen betalen, daarvoor reken ik op dit moment nog geen extra kosten.


Wat anderen zeggen over dit traject:

Lotte Haagsma

Met trots kan ik zeggen dat het beter gaat met mij. Ik heb ontzettend veel aan al je tips en adviezen. De periode na de coaching was moeilijk. Op mijn werk is in de tussentijd heel veel gebeurd (vertrek van collega’s, nieuwe collega’s, moeilijke situaties die daardoor ontstonden etc.) Ik kon oefenen met mijn grenzen en mijn eigen weg volgen. Op dat moment was het meer dat ik me erg overprikkeld voelde en meer rust wilde, omdat ik zomaar taken erbij kreeg van collega’s die weggingen. Ik ben ermee aan de slag gegaan om te kijken wat ik zelf nu precies voel en wil. Ook durf ik nu meer te zeggen wat ik voel/denk en maakt het me minder uit wat de ander daarvan vindt. Het voelt vaak erg ongemakkelijk, maar ik weet ook dat het belangrijk is dat ik daar doorheen ga. Door jou heb ik geleerd dat ik meer van mezelf mag houden en dat ik genoeg ben. Op werkgebied voel ik me dus veel fijner nu en hou ik het in de gaten mocht er weer sprake zijn van onder/overprikkeling. Ik merk in ieder geval dat ik de zon weer achter de wolken zie en voel. Daar ben ik heel blij mee!
In mijn privéleven gaat het ook goed. Ik voel me een stuk rustiger als er iets onverwachts gebeurt (als ik bijvoorbeeld iets laat vallen of als dingen anders lopen dan ik van tevoren dacht). Ik probeer dan goed te ademen en dan voel ik de spanning gelijk weer wegvloeien. Mijn man geeft zelfs aan dat ik nog liever en rustiger ben geworden. Dat doet mij erg goed! 😊 Ik heb het idee dat ik Mister Mind al aardig op een andere plek heb kunnen zetten. Ik denk dat hij nog niet helemaal op de achterbank van de auto zit, maar het gaat zeker de goede kant op!

Yasmijn Dirks

Zolang ik mij kan herinneren ben ik altijd een meisje geweest die super gevoelig is en altijd een sfeer een emotie of een gevoel van iemand opmerkt.
Een aantal jaar geleden kwam ik er achter dat ik een HSP’er ben!
En dat het onrustige gevoel waar ik vaak last van heb eigenlijk een overprikkeling is.
Een tijdje geleden werd het gevoel van overprikkeling en er niet mee kunnen omgaan zo erg dat het mij alleen nog maar in de weg zat. Mijn werk kwam met het idee om coaching te gaan volgen en zo kwam ik terecht bij Inge. Voordat ik begon aan het traject kon ik moeilijk geloven dat ik mij hierna veel beter zou voelen. Maar oh wat heeft Inge mij goed geholpen.
Inge is echt een expert in coaching voor mensen die HSP zijn.
Ik heb mijzelf leren kennen en gezien waar een overprikkeling vandaan komt. Ik trek me minder aan van wat mensen van me vinden. En ik ben gewoon zo ontzettend gegroeid. Ik had de coaching jaren eerder moeten volgen.

Lieve Inge, heel erg bedankt ! Je hebt echt mijn leven veranderd!

Fabienne

Inge is een ontzettend goede, fijne en lieve coach die daadwerkelijk resultaat boekt! In 12 sessies heb ik ontzettend veel waardevolle dingen geleerd die ik dagelijks toepas. Ze is altijd bereikbaar voor welke vraag dan ook en gaat zeer gestructureerd te werk. Lieve Inge, je bent de beste! Bedankt!

Marco van Laar

Voordat ik bij Inge begon had ik al een aantal Hsp coaches gehad. Toch bleef ik hsp als een last ervaren en kon ik maar geen grip houden op mijn energievoorraad (over- onderprikkeling), chaotische gedachten, onrust en please gedrag. Na 8 maanden kan ik voluit zeggen dat ik het Hsp zijn niet meer als een last ervaar, en ik mezelf heb mogen/kunnen omarmen. Inge heeft mij enorm geholpen door inzichten te geven en bewustzijn te creëren waardoor het voor mij nu veel makkelijker is om bij mezelf te blijven. Ze heeft een eigen manier van aanpakken welke ik als zeer prettig heb ervaren. Dmv verschillende oefeningen heeft ze mij de handvatten gegeven om grip te kunnen houden waardoor ik veel meer interne rust ervaar en Hsp niet meer als een last ervaar. Ik ben intens dankbaar voor alle sessies welke ik met Inge heb mogen ervaren, voor diegene die net als ik voorheen Hsp zijn moeilijk/ vervelend vind en het als een last ervaart zou ik 100% Inge aanbevelen.