Word jij ook zo opgeslokt door het dagelijks leven?

Je bent altijd aan het zorgen, druk op je werk en staat altijd voor iedereen klaar. Er is bijna geen tijd meer voor jou en je kunt je niet meer herinneren wanneer je voor het laatst écht hebt gelachen. Herken je dit?

Dan is het tijd voor jou en tijd voor een te gekke, ontspannen dag! Tijdens de Jut en Jul dag nemen we je mee op reis naar je innerlijk kind. Wat deed je als kind graag, waar speelde je mee? Tijdens deze dag mag je weer heerlijk vrij zijn, lekker kliederen, bewegen, spelen, lachen, gewoon Zijn zoals jij bent. We zullen ook lekker in het bos rondom het huisje zijn, de natuur is ons speelterrein.

Datum: 13 mei 10.00-16.00

Locatie: Bergen op zoom

Kosten: €95,- incl begeleiding, alle materialen, koffie, thee, iets lekkers en een lunch
Kom je samen met je Jut of Jul dan betalen jullie samen €175,-

Heb je interesse? Stuur dan een berichtje naar info@balancingpraktijk.nl

De Jut & Jul dag is een samenwerking met Edith Kools van Ambrozijn.
http://www.ambrozijn-boz.nl/
Wij zijn al jaren goede vriendinnen en hebben elkaar ontmoet op de opleiding de Toverboom, een creatieve opleiding om kinderen te begeleiden in hun proces. Tijdens onze bijzondere dolfijnenreis in Egypte in 2018 waarin we een week zwommen met vrije dolfijnen werden we Jut en Jul genoemd. Toen wisten we dat we ook samen iets wilden neerzetten.

Hier een kleine sfeerimpressie van de Jut &Jul dag

Creativity is intelligence having fun.

Lees hier de ervaringen van anderen

Amber

Zo leuk om alle foto’s en filmpjes te zien. Het plezier straalt er vanaf! Het was een geweldige dag, waarop we echt weer even het onbezorgde blije meisje konden zijn. Wat een prachtige herinneringen hebben we mogen maken met elkaar. Heel erg bedankt hiervoor!

Wanda

Wat heerlijk om zo terug te zien. Brengt gelijk weer een lach op mijn gezicht. Wat een heerlijke dag met een gouden randje. 😍😍😍