HSP café Rotterdam

Sinds oktober 2016 heb ik een ontmoetingsplek gecreëerd voor hooggevoelige mensen in Rotterdam. Een plek waarin er ruimte is voor gesprekken, openheid, creativiteit, een plek om te Zijn, te ont-moeten. Elk hsp café gaan we in gesprek aan de hand van een thema. Hsp café Rotterdam is laagdrempelig en is er voor iedere volwassene die zin heeft om andere gelijkgestemden te ont-moeten. Het is ontzettend leuk en leerzaam om van elkaar te leren. Hsp café Rotterdam is non-profit, dat betekent dat er alleen vergoeding gevraagd wordt voor huur van de ruimte en koffie/thee.

Elke tweede donderdagavond van de maand komen we van 19:30 tot 21:30 uur bij elkaar. In 2021 is er een HSP café op de volgende data:van

10 juni
9 september
7 oktober
11 november
9 december

Kosten voor zijn 2021: €10,- per avond dit is inclusief koffie, thee, iets lekkers.
Er is plek voor 8 personen. Je kunt via onderstaande button een toegangsbewijs kopen via onze site. Kijk in de shop en kies de datum van jou keuze. Na betaling is je plek gegarandeerd. 

Adres:
Schinkelse Baan 6
2908 LE Capelle aan den IJssel

Het is in het gebouw van het Welzijn XL,        1e etage. In het gebouw is een lift aanwezig en voor de deur is het gratis parkeren.

Het HSP cafe heeft ook een eigen facebook pagina. Volg ons ook hier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen