Je weet al een tijdje dat je hoogsensitief bent en hebt er wellicht al wat over gelezen. Het lukt je nog niet om hier goed mee om te gaan, je blijft er last van houden. Je ervaart een vol hoofd en een kort lontje en je bent vaak erg moe en je neemt snel emoties van anderen over. Natuurlijk wil je hier verandering in brengen, maar waar en hoe moet je beginnen?

Daarom bied ik jou dit kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek kijk ik met je mee en gaan we samen op zoek naar die punten waar je op korte termijn veranderingen in kan aanbrengen. Het enige wat je hoeft te doen is een aantal vragen beantwoorden. Met die antwoorden kijk ik alvast naar wat jij nodig hebt en wat ik jou kan bieden. Want รฉรฉn ding is zeker: met je hoogsensitiviteit om leren gaan is echt mogelijk, ook voor jou. En wat heb jij nodig om ook echt stappen te maken?

Als jij de vragen hieronder voor me wilt beantwoorden, kan ik me goed voorbereiden en maken we er een waardevol half uurtje van.

Ik kijk er naar uit om je te spreken !

Let op! je krijgt na aanmelding direct een bevestigingsmail, check ook even je SPAM folder. Als je hebt aangegeven dat je het gesprek graag via ZOOM wilt, zal je ook in deze bevestigingsmail de zoomlink vinden. Bewaar deze mail dus goed!!

Maak direct een afspraak

Met een druk op de knop, kun je direct een afspraak maken in mijn digitale agenda. Je krijgt eerst een vragenformulier en na het invullen ervan krijg je  een bevestigingsemail met daarin een link naar mijn digitale agenda. Je kan dan daar direct een afspraak inplannen

JA, IK WIL GRAAG IN GESPREK!