HSP Massage

Wil je meer leren ontspannen?

Hoogsensitieve mensen zitten vaak en veel in het hoofd en doen gedurende de dag heel veel prikkels op. Deze prikkels komen intenser binnen en worden diepgaander verwerkt en een vol hoofd en vermoeidheid is vaak het gevolg.
Het is daarom heel belangrijk om het lichaamsbewustzijn te vergroten, waardoor er meer rust in het lichaam en hoofd ontstaat.

Daarom heb ik speciaal voor jou een 2-delige instructie video gemaakt, waarin ik je een massage leer, die geschikt is voor hoogsensitieve mensen. Deze massage is ook bij uitstek geschikt voor kinderen, bijvoorbeeld na een drukke schooldag of vlak voor het slapen.

Wat leer je?

Om een extra rustgevende ervaring te creëren kan je deze massage combineren met een flesje essentiële olie. Geur helpt om nog dieper te ontspannen en te ontprikkelen en kan ondersteunend werken tijdens of na de massage. Zo kan je de essentiële olie vermengen in een draagolie, zoals amandelolie om je eigen massage olie samen te stellen, je kunt de olie in een diffuser vernevelen in de ruimte, of je doet een druppel in je handpalm en inhaleert zo de geur. Er zijn verschillende oliën, met hun eigen uitwerking. Wij bieden een 3 tal oliën aan waar je uit kunt kiezen, die je als een leuke combideal samen met de instructievideo kunt aanschaffen. De oliën zijn ook los te verkrijgen.