Bewust Sensitief traject
4 maanden

Wil je weten of dit traject bij jou past? Via onderstaande knop kan je makkelijk vrijblijvend en gratis kennismaken met mij en mijn werkwijze.

De basis voor iedere HSP

Met dit traject leg je een prachtige basis voor een gelukkig leven met meer balans, rust, plezier en zelfvertrouwen. Zodat jij op je werk, thuis en met anderen beter je grenzen en wensen kan voelen en aangeven. Zo krijgt onder en overprikkeling minder kans. en weet je hoe je kunt handelen als het wel gebeurt. Het traject kan verlengd worden indien daar behoefte aan is.

Leer bewust er te zijn met je hoogsensitiviteit

Hoogsensitief zijn ervaar je nu vooral nog als een last, je bent regelmatig overprikkeld, loopt jezelf steeds voorbij en je weet nog niet zo goed hoe je het voor je kan laten werken. Maar wat als ik je zeg dat het juist een prachtige kwaliteit is en het leven ook heel mooi is door die fijngevoeligheid.
Het brein van hoogsensitieve mensen werkt anders, blijkt uit onderzoek. Als je gaat begrijpen hoe het in elkaar steekt en jij je eigen gebruiksaanwijzing hebt dan kan jij je HSP op een bewuste positieve manier inzetten, op je werk, thuis en in contact met anderen.

Krijg meer rust in je hoofd

Leer meer over de werking van het HSP brein en krijg handvatten om meer grip te krijgen op al die gedachten die de hele dag door je hoofd dwalen. Hierdoor ervaar je meer rust in jezelf en dat komt tot uiting op alle fronten in jouw leven.

Leer jezelf op nummer 1 te zetten

Dat is een grote uitdaging voor veel hoogsensitieve mensen. Je voelt je wellicht schuldig wanneer je voor jezelf kiest. Maar weet je dat het feitelijk noodzaak is om goed voor jezelf te zorgen?

Creëer meer balans in je leven

Veel mensen ervaren met regelmaat over-of- onderprikkeling in hun leven. Ze nemen dan tijdelijk meer rust of passen iets aan, maar in de loop der tijd stapelt het zich toch weer op. Als je het aanpakt bij de wortel zul je blijvender meer balans in je leven ervaren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Plan een kennismaking in

Een goed gevoel is heel belangrijk van beide kanten. Dus wil je eerst even kennismaken voordat je het programma aanschaft, kan dat natuurlijk!


Uitgebreide intake en HSP analyse

Dit geeft inzicht waar jij staat en wat je precies nodig hebt. Zodat nu al bewuster bent van je eigenschap en ook weet waar je rekening mee mag houden voor jezelf.


Start traject


Tijdens deze 4 maanden coach ik jou op de gebieden die jij nodig hebt. en volg je de online lessen zelfstandig. De sessies vinden on overleg plaats, dit kan zowel online als in de praktijk.

Voor wie is het bewust Sensitief traject bedoeld?

In 4 maanden werk je aan het bewust worden en inzetten van je prachtige eigenschap. Je wordt gecoacht op wat jij nodig hebt en daarnaast heb je levenslange toegang tot de 4 online modules met informatie, inzichten, oefeningen en tips en een waardevolle online masterclass over de rol van afwijzingsgevoeligheid in jouw leven. Zodat je gericht aan de slag gaat om weer de regie over je eigen leven te nemen. Je legt met dit traject de basis voor een krachtig sensitief leven als HSP. Het is een mooie eerste stap als het Krachtig Sensitief traject nog een brug te ver is in relatie tot jouw proces of de investering die ermee gepaard gaat. 

Inhoud 4 modules:

Module 1: Wat is hoogsensitiviteit.
Leer meer over de werking van het HSP brein, krijg inzicht in jouw HSP profiel

Module 2: Van buitenstebinnen naar binnenste buiten leven
Leer het belang van aarden en hoe je beter bij jezelf kunt blijven in contact met anderen

Module 3: Gedachtenkracht
Wat is de invloed van je gedachten, meeste gemaakte denkfouten, krijg grip op je gedachten 

Module 4: Omgaan met prikkels
Krijg inzicht in de manier waarop jij prikkels verwerkt, wanneer je onder of juist overprikkeld bent en wat je dan kan doen.

 

 

Wat is het verschil met het Krachtig Sensitief traject?

In het 8 maanden traject werk ik ook op de onderlaag van jouw klachten, we kijken naar leefstijl, voeding, niet geheelde trauma’s, opgeslagen stress en emoties in relatie tot jouw HSP zijn. Dit traject gaat dieper dan het Bewust Sensitief traject, zeker omdat trauma en opgeslagen stress dieper geworteld liggen hebben we langer de tijd nodig. Dat kan simpelweg niet binnen een paar sessies aangepakt worden. In het bewust Sensitief traject gaan we vooral aan de slag om meer bewustwording te creëren en krijg je veel inzichten en handvatten om zo je HSP als kracht te gaan ervaren op dagelijkse basis.

Inhoud bewust Sensitief traject

Het bewust sensitief traject helpt je bij meer bewust te worden van je sensitiviteit. Waar het nog niet stroomt, waar jij jezelf blokkeert en hoe je weer leert om jezelf op nummer 1 te zetten in een wereld die soms heel overweldigend aanvoelt. Hoe leer je met interne en externe prikkels om te gaan, waardoor je meer rust in je hoofd en lijf zult ervaren. Herkennen, erkennen, acceptatie en leven zijn de stappen die je zet in dit traject. Want je kunt pas iets veranderen als je je patronen herkent en erkenning geeft voor het feit dat je hoogsensitief bent. Acceptatie vormt een belangrijke sleutel, want als je de weerstand kunt loslaten ontstaat er zoveel ruimte in jezelf, waardoor jij het leven kunt leiden i.p.v. lijden.

Investering:

Op dit moment bedraagt de investering €1997,-
i.p.v €2222,-
*exclusief btw voor zakelijk 

Je kunt dit ook in 4 termijnen van €500,- betalen. Heb je hier interesse in of wil je het vanuit je bedrijf of werkgever vergoed krijgen, stuur me dan even een bericht op info@balancingpraktijk.nl

Heb je vragen of twijfel je of dit traject past bij jou, neem dan even contact op via info@balancingpraktijk.nl of 0611645825

"Gevoelige mensen moeten gekoesterd worden."
psychiater Dirk de Wachter

Rodaristraat 26 3066 LA Rotterdam

© Balancing