Tarieven

Inge

Voordat we een HSP begeleidingstraject starten, is het altijd mogelijk om een gratis kennismakingsgesprek in de praktijk (max. 30 minuten) in te plannen. Is er van beide kanten een goede klik ? Dan stuur ik je een trajectvoorstel en plannen we een datum voor het starten van het traject.

Maatwerk

Een traject is altijd volledig afgestemd op jou. Afhankelijk van vragen, wensen, vorm en duur, doe ik een trajectvoorstel op maat. Deze prijzen variëren tussen de €1697,- en €2147,- voor een traject van 5 à 6 maanden. De kosten zijn afhankelijk van frequentie, duur en de intensiteit van het coachingstraject. In overleg is betalen in termijnen mogelijk.

Bij de prijs zit alles inbegrepen: intakegesprek, coachingsafspraken, sessies, btw (voor zakelijke klanten ex btw), materiaal, tussentijds mail-, whatsapp- en/of telefonisch contact, verslagen, advies en/of tips voor thuis, eventuele bezoeken aan school of werkplek en eventuele samenwerking met andere professionals.

Follow up sessies

Mocht je na afloop van een traject nog steeds de behoefte voelen om af en toe gecoacht te worden. Heb je op bepaalde gebieden nog ondersteuning nodig of heb je behoefte aan een “HSP APK” dan is het mogelijk om inspiratiesessies te boeken. Ik werk hiervoor met een strippenkaart systeem. Indien hier behoefte aan is ontvang je richting het einde van het traject hiervoor een passend voorstel.

Tijdsduur van de sessies

HSP kennismakingsgesprek (gratis)
Intakegesprek
HSP begeleidingsconsult

max. 30 minuten
max. 1 ½ uur
max. 1 ½ uur

Rekeningnummer: NL14 KNAB 0258 8136 95 t.a.v. Balancing Praktijk

Let op:

  • De sessies variëren in tijd, afhankelijk van de besproken stof of wat er nodig is, maar zullen niet langer duren dan 1,5 uur. 
  • In onze praktijk is er geen wachtruimte aanwezig, dat betekent dat u niet eerder dan 5 minuten voor de afgesproken tijd naar binnen kunt. Graag uw begrip hiervoor.
  • Op onze sessies zijn algemene voorwaarden van toepassing, deze kunt u vinden op het intakeformulier, welke per mail toegezonden zal worden bij het maken van een afspraak, deze zijn conform de AVG wet.
  • Ben je verhinderd om naar de afspraak te komen, geef dit dan tenminste 24 uur van te voren door via app, mail of telefonisch, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.