Over Inge

Inge Hofman

Mijn naam is Inge Hofman, getrouwd met Daniรซl en samen hebben we twee opgroeiende sensitieve tieners.
Ik ben oprichtster van Balancing, HSP cafรฉ Rotterdam, Freehugs010, coach, trainer en spreker en ervaringsdeskundige op het gebied van HSP en HSS.

Al jaren weet ik dat ik een gevoelsmens ben, maar na de geboorte van mijn twee kinderen kwam dat nog meer tot uiting. Ik zocht naar een manier om mijn hooggevoeligheid positief te gebruiken. In onze zakelijke en snelle wereld word je al snel gezien als anders en onbegrepen. In de ontdekkingstocht naar mezelf, heb ik meerdere opleidingen gedaan, waaronder die vanย HSP-begeleider. Er ging een wereld voor me open, ik leerde beter met mijn eigen hooggevoeligheid om te gaan en de lasten werden kwaliteiten. Vele opleidingen en cursussen volgde, waaronder: kindercoach, sensi-therapie, creatieve coaching voor kinderen en (jong)volwassenen, okt 2020 start ik met de opleiding familieopstellingen.

Door mijn sociaal pedagogische achtergrond en mijn gevoeligheid kan ik me goed inleven in volwassenen en kinderen. Ik kijk graag naar de mens in zijn geheel. Iedereen is uniek en goed zoals hij/zij is. Doordat ik twee hooggevoelige kinderen heb en zelf hooggevoelig ben, weet ik uit ervaring hoe je met gevoeligheid kunt omgaan, maar ook welke struikelblokken je tegen kunt komen, zeker als je daarnaast ook nog HSS (high sensation seeker) bent. In mijn praktijk wil ik jou door middel van coaching en training helpen om de weg weer naar jezelf te (her)vinden. Zodat je kunt ervaren dat je hooggevoeligheid ook als kracht kunt inzetten!

“Het mooiste dat je kunt worden, is jezelf !”

Geef een reactie