Balancing Nieuws

Wij blijven open!

Lieve mensen,

in deze tijd van angst en een hoop voorzorgsmaatregelen ivm het Corona virus hebben wij besloten om onze praktijk júist open te houden. Wij geloven dat angst een slechte raadgever is en dat angst ervoor zorgt dat we van elkaar verwijderd raken, waardoor we weer vatbaarder zijn voor ziekte, doordat stress ons immuunsysteem zwakker maakt. Wij zijn van mening dat we juist nú in contact met elkaar mogen blijven. Uiteraard nemen wij altijd de hygiene in acht en zeker nu. De handdoeken zullen zoals altijd na iedere massage gewassen worden en onze handen wassen we netjes. Bij binnenkomst geven we mensen een hand, indien die niet gewenst is kun je dit uiteraard aangeven. Ook voor coaching zullen we open zijn, misschien dat er op dit moment juist wat meer angsten of onzekerheden boven komen of andere dingen waar je tegenaan loopt, wij staan ook dan voor je klaar! Verhoog je vibratie door positief te blijven, aan jezelf te werken, leuke dingen te blijven doen, een massage voor jezelf te boeken bijv. Kom vooral langs, wij staan voor je klaar!

Bij vragen kun je ons altijd een berichtje sturen of contact opnemen via 0611645825

warme groet Daniël en Inge

Geef een reactie