Balancing Nieuws

Deelnemers over “Workshop massage voor stellen”

Afgelopen week heb ik weer een workshop massage voor stellen mogen geven. Dit koppel had vooraf door gegeven dat ze vanwege fysieke beperkingen niet het standaard programma konden volgen. Door diverse aanpassingen te maken in de workshop hebben ze hoop kunnen leren, toegepast op hun persoonlijke situatie.

En als je dan onderstaande review krijgt weet je gewoon dat je weer een koppel een fijne leerzame avond hebt bezorgd #trots#lovemyjob#massagemakespeoplehappy

Daniรซl dacht al van tevoren mee met onze situatie en wist gedurende de avond goed in te spelen op onze vragen. Ik vond het prettig dat hij zijn eigen structuur durfde los te laten en flexibel omging met wat we tegenkwamen. Ondertussen hebben we veel gelachen, wat zeker bijdroeg aan de goede sfeer. Een leuke avond die we iedereen kunnen aanraden!

 

Geef een reactie