Balancing Nieuws

Kennismakingsactie Yogamassage

Yogamassage

Op dit moment ben ik hard bezig aan mijn opleiding yogamassage. Voor veel mensen is dit nog vrij onbekend, hieronder even een korte uitleg. En een leuke kennismakingsactie!

Thaise Yoga Massage bestaat uit een zeer doeltreffende combinatie van yoga, massage en acupressuur. Je wordt door de masseur gemasseerd en er worden rekkingen en strekkingen toegepast. Dat gebeurt over de kleding heen, waarbij de gemasseerde op een mat op de grond ligt. Deze vloeiende, doorgaande beweging van de ene strekking naar de ander,brengt de gemasseerde in een diepe ontspanning. Veel mensen ervaren in onze maatschappij veel stress en hebben door hun drukke bestaan te weinig ontspanningsmomenten.

Bovendien zitten veel mensen een groot aantal uren per dag achter de computer, waardoor zij gebrek aan beweging hebben en klachten kunnen ontstaan, die met de strekkingen uit de Thaise yogamassage kunnen worden verholpen. En dat maakt dat de Thaise massage zo onderscheidend en effectief is.

Deze massagetechniek is in Thailand ontstaan vanuit de Indiase yoga en Chinese acupressuur technieken (shiatsu). Van oorsprong werd het alleen door Boeddhistische monniken in kloosters gegeven. Deze massagevorm kent een lange historie. Zo paste de persoonlijke arts van Boeddha deze therapie al toe en tot op de dag van vandaag is deze massagetechniek een belangrijke behandelmethode in de Thaise ziekenhuizen.

De yoga strekkingen houden/maken de spieren en gewrichten soepel en sterk, brengt de energiebanen beter in balans, werkt aardend en geeft letterlijk een gevoel van innerlijke rust en meer ruimte in het lichaam. Het activeert de bloedsomloop en het lymfesysteem en verbetert de algehele vitaliteit, waardoor chronische fysieke pijn of klachten kunnen verdwijnen. De acupressuur techniek zorgt ervoor dat energie vrij door de energiebanen gaat stromen. De massage kan therapeutisch gegeven worden, maar ook preventief, ter voorkoming van klachten.

mag niet toegepast worden bij hoge bloeddruk of ernstige lichamelijke klachten!

bron:sawadeemassage.

Maak nu voordelig kennis met Thaise yogamassage! Gedurende mijn opleiding bied ik deze massage van ongeveer 1,5 uur aan voor maar €35. Neem contact met me op via Info@balancingpraktijk.nl voor alle mogelijkheden.

Geef een reactie