Balancing Nieuws

Leuke nieuwjaarsactie

2018 is net van start gegaan en misschien heb jij net als zoveel mensen ook wel dat goede voornemen om beter voor jezelf te zorgen. Om nu eindelijk eens hulp in te schakelen omdat je vastloopt in je hooggevoeligheid en twijfelde je of je het wel moest doen. Of heb je enorme behoefte aan een heerlijke ontspannende massage. Nu is het moment, twijfel niet langer, maar ga voor de beste versie van jezelf in dit jaar. Geef dit kado aan jezelf, want dat ben je echt waard!
En om jou alvast een mooi kadootje te geven hebben we een leuke nieuwjaarsactie: tm 31 januari krijg je 20% korting als je voor de eerste keer komt, natuurlijk is dit ook leuk om kado te geven aan iemand die net even dat extra zetje kan gebruiken. Dit geldt voor alle massages en coachingssessies. Om je net misschien even over dat drempeltje heen te helpen.
Heb je toch nog vragen of twijfels stuur me dan even een berichtje via info@balancingpraktijk.nl

hou de site in de gaten voor meer leuke acties!

 

 

Geef een reactie