Balancing Nieuws

Schilder je Engel

In samenwerking met Rosalinde van Love by Angels, verzorgen wij in mei een workshop Schilder je Engel. Deze dag omring je je met de zachte energie van de engelen. Je maakt een creatie van jouw beschermengel op papier en krijgt daarbij een gechannelde boodschap mee naar huis. We zorgen voor een veilige setting en de groep zal niet groter zijn dan 6 personen, zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt. Een heerlijke dag voor jezelf. Wil je dat ook met bijv een vriendinnengroep, of vrijgezellenfeestje, dat kan! Wij kunnen deze dag voor jullie verzorgen, evt op een locatie naar keuze in de buurt van Rotterdam.

Kijk voor meer informatie op onze Facebookpagina van Schilder je Engel of neem contact met een van ons voor de mogelijkheden.

Warme groetjes Inge en Rosalinde

Geef een reactie