Balancing Nieuws

nieuw logo HSP begeleiders

imageIk vind het leuk om jullie te vertellen dat er een prachtig logo is ontworpen voor alle gecertificeerde HSP begeleiders. Daar ben ik er een van en wat ben ik daar trots op! Graag deel ik daarom ook de gedachte achter dit mooie logo en welke rol ik als HSP begeleider hierin heb.

 

Het logo heeft de vorm van een vlinder.

Waarom een vlinder?

De vlinder symboliseert een transformatie zoals wij die zelf kunnen ondergaan in een proces waarin we zoeken naar persoonlijke vrijheid. De vlinder begint zijn leven als rups en gaat in zijn cocon een heel proces tegemoet.

Maar voordat hij dat proces ingaat moet hij over genoeg energie beschikken. Daarom eet een rups de hele dag. Hij is voortdurend met zichzelf bezig om de toekomstige transformatie te kunnen doorstaan. Hij schenkt zichzelf van rups tot vlinder alle aandacht. Zo is de natuur, het handelt op dat moment alleen voor zichzelf. Dat is niet zelfzuchtig, maar verzorgend en intelligent.

In de cocon, zijn eigen binnenwereld, vindt de verandering plaats. Deze veilige ruimte realiseert hij voor zichzelf zodat alle aandacht kan worden geschonken aan het geleidelijke groeiproces. Geduld is hierin belangrijk om volledig tot bloei te komen. Daarna verschijnt het in zijn puurste schoonheid. De pracht van de binnenwereld wordt middels de nieuwe uiterlijke vorm als vlinder aan de wereld getoond. Zijn liefde danst en is zorgzaam voor andere levensvormen, waaraan de vlinder via de bestuiving hun voortbestaan gunt.

Een totale transformatie in, voor en met zichzelf, teneinde de natuur te dienen.

Een gecertificeerd hsp begeleider rijkt jou de hand, om samen met jou middels de juiste aandacht en energie in de leergang je persoonlijke transformatie als hooggevoelig persoon te stimuleren. Op zoek naar jouw binnenwereld, jouw veilige plaats, teneinde een vlinder te worden.

Dan danst ook jouw liefde.

 

Geef een reactie