Balancing Nieuws

Een terugblik en kijkje vooruit.

Nog een dagje, dan laten we 2015 achter ons en mogen we ons verheugen op een nieuw jaar die hopelijk vol zijn met kansen, inzichten, geluk, gezondheid en veel liefde!

2015 was voor mij een bijzonder jaar in vele opzichten. Een jaar waarin ik mezelf heb zien groeien, waarin ik heel veel inzichten heb gekregen, zowel zakelijk als privé. Vooral een jaar waar ik de liefde naar mezelf nog meer kon voelen, juist door de bijzondere, liefdevolle mensen die op mijn pad kwamen of er nog steeds zijn.

Onze dochter van bijna 10 jaar gaf me laatst weer zo’n mooie spiegel terug. Ze zei: mama, jij zorgt altijd zo goed voor iedereen en dat doe ik ook, maar ik zorg als eerste voor mezelf, want dat is het belangrijkste ?. Wauw, dat raakte mijn ziel. Want het is zo waar wat ze zegt, dit gevoelige meisje. Al terugkijkend ben ik steeds meer gaan voelen wat ik nodig heb, wat mij gelukkig maakt en zo zorg ik dus ook beter voor mezelf. En doordat ik beter voor mezelf ben gaan zorgen, kan ik meer en meer in mijn kracht staan. Dat doet niet alleen wat met mezelf, maar ook met de mensen die ik ontmoet heb ik gemerkt. Er is niets fijner dan door mijn eigen processen en inzichten weer andere mensen op weg te kunnen mogen helpen. De weg naar balans, zachtheid, liefde, kracht, te mogen stralen. In het afgelopen jaar kan ik ook terugkijken op een zakelijk goed jaar. Al vind ik het woordje zakelijk niet echt passen, maar ja ik heb een bedrijf dus dan hoort dat er ook bij. Balancing gaat voor mij veel verder dan alleen een “bedrijf”. Ik ben zo waanzinnig dankbaar voor alles waar Balancing voor staat. Intens sprakeloos en tevens zo dankbaar over de stroom cliënten die er in 2015 kwam. Waaruit blijkt dat vele mensen nog steeds zoekende zijn, naar balans, naar begrip, (h)erkenning. En dat ze dan in het volste vertrouwen hun diepste Zijn bij ons neerleggen, Wauw! Ik kan nog zo geraakt worden door de verhalen en processen die passeren. Want ook cliënten spiegelen weer mijn eigen hooggevoeligheid. En dat is zoiets wonderbaarlijks mooi, we leren van elkaar. Laten we in elkaars leven een schakel van licht zijn, die we steeds meer door mogen geven. Juist in deze tijd, die voor vele op aarde een onzekere tijd is, die moeten vluchten om wat voor reden dan ook. Laten we blijven geloven in de goedheid van de mens, laten we ons niet lei(ij)den door de negatieve berichten. Op 2e kerstdag zijn we met ons gezin naar het magische Disneyland geweest voor een paar dagen. Sommige mensen hadden wellicht daar bedenkingen bij gezien het gebeuren in Parijs. Maar juist omdat ik weet dat je donker alleen met licht kunt verdrijven, zijn we gegaan! Want waar behalve in jezelf kan je nou meer licht zien, juist in Disney ? En wat was het mooi, fijn, maar ook erg druk…. Als hooggevoelig gezin een enorme uitdaging en ook hierbij weer zoekend naar balans.

De kerstvakantie is bijna ten einde en dat betekent volgende week weer aan de slag, ik heb er zin in. Toch zal het ook een beetje raar nieuw begin zijn. Zoals sommige wellicht hebben gelezen heb ik een belangrijke knoop doorgehakt. Ik was de afgelopen 6 jaar coördinator van een tussenschoolse opvang, naast mijn werkzaamheden binnen Balancing. Maar ik begon te bemerken dat deze 2 niet meer als een goede combi voelde. Ik deed beide met veel plezier, maar de balans was zoek, de aandacht voor de tussenschoolse opvang werd minder. Dus luisterde ik naar mijn hart, wat overigens best eng is, want mijn hoofd heeft natuurlijk tig bezwaren opgeworpen. Maar mijn hart won het, gelukkig maar. En dus heb ik voor de kerstvakantie mijn afscheid als coördinator gekregen, moeilijk, maar het voelt ook heel goed. Mijn volledige aandacht ligt nu bij Balancing. Dat houdt in dat ik meer tijd en ruimte in mijn agenda heb om cliënten in te plannen. Maar dat ik ook nu echt eens kan gaan vertragen, genieten van alles dat voorbij komt, tijd voor mij ! Tijd voor verdieping in de vorm van opleidingen, intervisies, workshops, meer tekenen, nieuw aanbod.

We hebben enorm veel vertrouwen in wat op ons pad mogen komen in het nieuwe jaar! Nieuw jaar, nieuwe kansen, ervaringen, meer verdieping. In febr zal er nog eenmalig een verhoging van het tarief aankomen, maar we blijven ook weer dit jaar aangesloten bij de Rotterdampas waar je standaard 25% korting bij ons krijgt. Want we vinden het heel belangrijk dat iedereen binnen Balancing terecht kan.

We willen iedereen die in 2015 de weg naar Balancing wist te vinden, enorm bedanken voor jullie vertrouwen in ons. We zijn verwonderd en hebben diep respect voor een ieders proces. We wensen jullie voor 2016 dat je meer balans zult vinden, dat je vele lichtpuntjes mag zijn en vinden en dat je je mag verwonderen over de mooie dingen en dat er liefde zal zijn in al zijn facetten.

Liefdevolle groet,

Inge en Daniël

 

 

 

 

Geef een reactie