Balancing Nieuws

Het is herfst, tijd om los te laten

Als het herfst wordt laat de boom zijn blaadjes vallen. Het groeiproces is voltooid voor dat jaar. Door de wisseling van de seizoenen besteedt de boom alleen zijn energie aan zaken die nodig zijn. In de winter is de boom in rust, energie aan het verzamelen voor het nieuwe seizoen, als de lente volgt bloeit de boom op, een nieuw leven om in de zomer tot volle bloei te komen en te stralen. In de herfst mag de boom weer loslaten wat hij niet meer nodig heeft om zo aan een nieuwe cyclus te beginnen. Zo kan het ook met ons mensen gaan. Maar zijn wij daadwerkelijk net zoals de boom; nee! We overladen ons dagelijks met prikkels en spanning. We stapelen onze emoties op. We laten af en toe eens gaan. We laten een paar tranen, worden eens goed boos. Maar echt loslaten, wanneer doen we dat. Veel te weinig. Kies zeker in dit seizoen eens voor jezelf. Ga op een mooie dag naar buiten. Zoek de natuur op en geniet van de rust. Boek een ontspanningsmassage voor jezelf. In een massage kan je alle opgeslagen spanning heerlijk los laten maken en achter je laten. Wees eens als die boom en laat los wat je niet meer nodig hebt. Zoals de wind de boom helpt om zijn bladeren los te laten laat een masseur je helpen je onderhuidse spanning los te laten #durftevragen, #durfteontvangen

Geef een reactie