Balancing Nieuws

2013, tijd voor een nieuw begin

We willen alle mensen bedanken die het afgelopen jaar vertrouwen hebben gehad in ons. Bedankt voor de mooie ervaringen die wij tijdens jullie begeleiding hebben gezien. Het voelt goed om te zien dat mensen groeien en leren hun doelen te verwezelijken. Nieuw voor ons was de “ik ben oké training” Een prachtige training die gevoelige kinderen leert ze prikkels van buitenaf goed kunnen omgaan. Ze hebben geleerd hoe ze zich oké kunnen voelen in plaats van ojee.

In 2013 gaan we ons aanbod uitbreiden met o.a. therpeutisch tekenen voor kinderen en volwassenen. Tijdens diverse sessies heb ik bij kinderen en volwassenen mogen ervaren dat je met een potlood soms meer kan zeggen dan met woorden. Daarnaast zal het onderdeel massage worden uitgebreid met stoelmassage. Een heerlijke ontspannende en verkwikkende massage die gekleed, zittend op een stoel wordt uitgevoerd. Tevens zijn we voornemens om een nieuw concept te onwikkelen voor de sportievelingen die naast een fysieke uitdaging ook aan persoonlijke groei willen werken. Een uitgebreide zoektocht op internet heeft uitgewezen dat er nog geen vlieger coaches in Nederland actief zijn. Door mijn passies; coaching en vliegeren te combineren wil ik mensen helpen weer letterlijk en figuurlijk de touwtjes in handen te nemen. Jij hebt de controle, jij bepaald wat er gebeurt.

Kortom 2012 was een prachtig jaar. Op naar 2013. Een jaar van licht, ruimte voor eigen ontwikkeling en staan voor wie je bent. Wij wensen iedereen heel veel licht, kracht en wijsheid toe voor 2013.

Inge en Daniël Hofman

Geef een reactie