Balancing Nieuws

Ik ben oke training gaat van start!

Op woensdag 31 oktober start ik met de Ik ben Oke training. Geschikt voor (hoog)gevoelige kinderen van 4-11 jaar. Ik werk met kleine groepjes van max 4 kinderen, die ik zoveel mogelijk naar leeftijd zal indelen. Doel is om sensitieve kinderen (h)erkenning mee te geven. Uitwisseling is belangrijk. Kinderen herkennen zich in andere kinderen en leren ook zichzelf te zijn. Zo zullen de kinderen zich weerbaarder voelen en beter kunnen communiceren met hun omgeving. Ze leren het benoemen van emoties en stress te reduceren.
De data van deze training zullen zijn op:
– 31 oktober, 7 november, 14 november, 21 november, 28 november, 12 december, 19 december.(5 december valt uit wegens sinterklaas)

Je kunt je kind nu al opgeven, zodat je zeker weet dat je kind kan deelnemen aan deze geweldige training!
Opgeven kan door een email te sturen met daarin de gegevens van het kind naar info@balancingpraktijk.nl

Geef een reactie